Renovering af hus i Hillerød, Frederikssund & København

Hos SBO Gruppen er vi de rette samarbejdspartnere til renovering af hus.

Renovering af hus kræver dygtige fagfolk

Vi står klar med de rette faglige kompetencer, hvis du står med en opgave med renovering af hus. Uanset om du står med en lille eller en større byggeopgave, er vi klar til at hjælpe dig. Vi har mange af de faglige kompetencer i vores team hos SBO Gruppen til renovering af hus, og resten kan vi løse i samarbejde med de rette fagfolk.

Når man overtager en ældre ejendom, eller man måske bor i et hus, der ikke er opført for nylig, kan man have rigtig mange drømme om, hvordan man gerne vil have det til at se ud og fungere. Men det kan være svært for menigmand at overskue en renovering af hus, for hvor skal man starte? Hvor meget af det oprindelige kan man bevare, og hvad bør skiftes ud? Er den væg bærende? Skal der laves nye gulve eller kan man slibe dem, der er? Og hvad med vinduerne og facaden?
Udover renovering af det indvendige i huset an vi også hjælpe med renovering af vinduer & døre eller udskiftning og montering af nye.

Hvor starter og slutter man med renovering af hus?

I SBO Gruppen ser vi det som vores fornemste opgave at hjælpe dig godt igennem renovering af hus, at få stillet skarpt på alle de spørgsmål, der er, og at vejlede dig om, hvilke løsningsmuligheder, vi kan se – som regel kan vi se et par stykker, bygherre ikke selv har fået øje på. Men valget er altid dit!

Nogle af de spørgsmål, renovering af hus kan byde på, kan være:

  • Nye gulve – eller renovere dem du har?
  • Renovering af dit køkken – eller måske et nyt sat op?
  • Nyt badeværelse – eller måske udvide eller renovere det, du har?
  • Renovering af taget – eller skal der lægges et nyt?
  • Skal er bygges en udestue? Eller måske en træterrasse? Eller en carport? Et haveskur?
  • Udskiftning af vinduer og døre?
  • Er det tid til en facaderenovering?
  • Eller står du måske med behov for en renovering af en lejlighed?

Renovering af hus med håndværkerfradrag

Med det genindførte håndværkerfradrag er det muligt at trække arbejdslønnen fra til en del ydelser som fx nye døre og vinduer, isolering og udvendige malerarbejder, så måske du endda kan få fradrag hos Skat for nogle af dine udgifter i forbindelse med renovering af hus. Det er da værd at tage med – og så kan udskiftning af vinduer og isolering også ses på din varmeregning. Læs mere om håndværkerfradraget for 2016 og 2017 her

Kontakt os og hør mere om renovering af hus

Vi kører i Hillerød, Slangerup, Roskilde Frederikssund, Nordsjælland og København og kommer gerne for at give dig et uforpligtende tilbud i forbindelse med en eller flere opgaver ved renovering af hus. Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 26 21 81 29 – så er vi på vej!

Uforpligtende tilbud


pilen

Vi står klar til at give et uforpligtende tilbud på din opgave. Udfyld formularen nedenunder så vender vi tilbage hurtigst muligt.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
5 stjerner

Istandsættelse af lejlighed

Vi fik slebet og lakeret gulve. Der blev også malet og gjort rent. Der var god dialog og der blev leveret et flot stykke arbejde, og endda på kort tid da jeg havde virkelig travlt tidsmæssigt med istandsættelsen. Kan varmt anbefales. Flinke og seriøse folk.

Asger, Østerbro

Håndværker
5 stjerner

Slibning og efterbehandling

Steffen Olsen og hans medarbejder har lavet de flotteste gulve i min nye lejlighed. Alt udført efter aftale og til den aftalte pris uden ubehagelige overraskelser. Steffen er en behagelig og dygtig håndværker, som jeg varmt kan anbefale. Jeg er meget tilfreds med arbejdet.

Lisbet

Håndværker
5 stjerner

Nye døre

Steffen og Co., er enormt venlige, hurtige, pålidelige og ganske fornuftige priser, som selv jeg, på SU, kan overkomme.

Arbejdet blev hurtigt og godt udført, alt i alt en meget tilfreds kunde herfra 🙂

Freja

Håndværker

Se et udpluk af vores arbejde udført for glade kunder

Case 1
Case 1
Case 2
Case 2