Om SBO Gruppen

Om SBO Gruppen

Godt håndværk – hver gang!

Hos SBO Gruppen rådgiver vi, planlægger og udfører alt inden for gulvarbejde, tømrerarbejde, malerarbejde og rengøring, i København og på det meste af Sjælland. Vi er alle fagudlærte, har mange års erfaring, og sætter en ære i at levere godt håndværk – hver gang.

Vi sliber og behandler dine gulve, står for renoveringen af hele huset, og maler udefra og ind. Vi rydder selvfølgelig op efter os selv, og hvis der er brug for det, kan vi oveni købet tilbyde at klare rengøringen både i privaten og i firmaet.

For os er godt håndværk og god service alfa og omega. Vi kommer altid til tiden, vi gør os umage med at levere et godt stykke arbejde, vi overholder alle aftaler og priser, og vi går ikke før jobbet sidder lige i skabet.

Kontakt os via formularen her på siden eller på tlf. 26 21 81 29 og få en god snak og evt. et uforpligtende tilbud på din næste arbejdsopgave.

Her er en kort oversigt, over det vi kan tilbyde:

  • Gulvarbejde – Afhøvling/afslibning, slibning af linoleum, sæbehandling, hvidpigmentering, olie, lud, lak og maling af træ-, terrazzo- og betongulve.
  • Tømrerarbejde – Renovering af køkkener, carporte, tage, terrasser, vinduer og døre, facader m.v. Som enkeltopgave eller i totalentreprise.
  • Malerarbejde – Vinduer og døre, vægge og lofter, facader – uanset overflade, udvendigt træværk og hegn m.m. Alt indvendigt og udvendigt, som enkeltopgave eller i totalentreprise.
  • Privat- og erhvervsrengøring – Støvsugning og gulvvask, afstøvning, sanitetsrengøring, vinduespudsning, rengøring af hårde hvidevarer, skabe, køkkenvask m.m. Vi tilbyder også slutrengøring af lejligheder, rengøring efter håndværkere og lignende.
Uforpligtende tilbud


pilen

Vi står klar til at give et uforpligtende tilbud på din opgave. Udfyld formularen nedenunder så vender vi tilbage hurtigst muligt.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
5 stjerner

Istandsættelse af lejlighed

Vi fik slebet og lakeret gulve. Der blev også malet og gjort rent. Der var god dialog og der blev leveret et flot stykke arbejde, og endda på kort tid da jeg havde virkelig travlt tidsmæssigt med istandsættelsen. Kan varmt anbefales. Flinke og seriøse folk.

Asger, Østerbro

Håndværker
5 stjerner

Slibning og efterbehandling

Steffen Olsen og hans medarbejder har lavet de flotteste gulve i min nye lejlighed. Alt udført efter aftale og til den aftalte pris uden ubehagelige overraskelser. Steffen er en behagelig og dygtig håndværker, som jeg varmt kan anbefale. Jeg er meget tilfreds med arbejdet.

Lisbet

Håndværker
5 stjerner

Nye døre

Steffen og Co., er enormt venlige, hurtige, pålidelige og ganske fornuftige priser, som selv jeg, på SU, kan overkomme.

Arbejdet blev hurtigt og godt udført, alt i alt en meget tilfreds kunde herfra 🙂

Freja

Håndværker

Se et udpluk af vores arbejde udført for glade kunder

Case 1
Case 1
Case 2
Case 2