Maler i Hillerød, Frederikssund & København

En halv væg eller et helt hus? SBO Gruppen maler det hele!

Få besøg af en dygtig maler

Der er ikke noget, der i den grad kan friske et rum op, som når en maler har været forbi. Hos SBO Gruppen har vi stor erfaring og ekspertise med at klare alle typer maler opgaver, fra den lille opgave til den helt store omgang. Vi går til opgaverne med glæde, for det er en fornøjelse at være maler og være med til at skabe smukke omgivelser.

Det er ikke ligegyldigt, hvem du hyrer som maler – for et godt resultat afhænger af, at det er en dygtig fagmand, der står med pensel og rulle. Og vi går ikke på kompromis med kvaliteten, heller ikke hvad angår den maling, vi maler med. Det kan simpelthen ikke betale sig at male med dårlig maling.

Vi maler så du smiler hver dag

Når vi påtager os en maler opgave, sætter vi en ære i at skabe noget, du bliver glad for at se på hver dag. Her er ingen ”helligdage”, for vi kan med det rette grej og håndelag male alle de steder, der er behov for det:

  • Vinduer, vinduesrammer og døre
  • Vægge og lofter
  • Gulve
  • Facader – uanset overflade
  • Udvendigt træværk og hegn
  • Alle indvendige flader

Vi vejleder gerne om, hvilke farver og hvilken type maling, der kan være den bedste løsningsmulighed, men valget er altid dit. Vi har mange farvekort med, så du kan få nøjagtig den nuance, du ønsker dig. Måske er det nu, du skal springe ud i en helt ny farve på væggen i dit soveværelse? Eller få tonet farverne i stuen, – vi maler gerne rammer, kanter, mønstre, – eller helt ensfarvet.

Hvis du ønsker at gøre rummet visuelt større, er lyse farver løsningen – og ønsker du omvendt at ”samle” rummet, kan du vælge at lade en eller flere vægge blive mørkere. Vi maler også gerne gulve og lofter – og du vil blive overrasket over, hvor meget det kan forandre et rum, når vi har været forbi med maler pensel og rulle.

Vi maler med smil, kvalitet, tillid og gode priser

Når du indgår en aftale med SBO Gruppen, kan du trygt regne med, at vi holder den – både hvad angår tidsfrister og pris. Og så rydder vi pænt op efter os. Vi forlader ikke maler jobbet, før du er helt tilfreds med arbejdet. Lad os komme forbi i Hillerød, Frederikssund eller København og give dig et godt tilbud, som naturligvis er helt uforpligtende. Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 26 21 81 29 – så er din maler på vej!

Uforpligtende tilbud


pilen

Vi står klar til at give et uforpligtende tilbud på din opgave. Udfyld formularen nedenunder så vender vi tilbage hurtigst muligt.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
5 stjerner

Istandsættelse af lejlighed

Vi fik slebet og lakeret gulve. Der blev også malet og gjort rent. Der var god dialog og der blev leveret et flot stykke arbejde, og endda på kort tid da jeg havde virkelig travlt tidsmæssigt med istandsættelsen. Kan varmt anbefales. Flinke og seriøse folk.

Asger, Østerbro

Håndværker
5 stjerner

Slibning og efterbehandling

Steffen Olsen og hans medarbejder har lavet de flotteste gulve i min nye lejlighed. Alt udført efter aftale og til den aftalte pris uden ubehagelige overraskelser. Steffen er en behagelig og dygtig håndværker, som jeg varmt kan anbefale. Jeg er meget tilfreds med arbejdet.

Lisbet

Håndværker
5 stjerner

Nye døre

Steffen og Co., er enormt venlige, hurtige, pålidelige og ganske fornuftige priser, som selv jeg, på SU, kan overkomme.

Arbejdet blev hurtigt og godt udført, alt i alt en meget tilfreds kunde herfra 🙂

Freja

Håndværker

Se et udpluk af vores arbejde udført for glade kunder

Case 1
Case 1
Case 2
Case 2