Gulvservice i Hillerød, Frederikssund & København

Hos SBO Gruppen er vi specialister i nye gulve, gulvafslibning og -renovering

Giv dit gulv professionel gulvservice

Man skal ikke gå rundt på hvad som helst – så ønsker du at få nogle smukke og robuste gulve, så kan vi tilbyde alle former for gulvservice. At give sit gulv den bedste gulvservice er der rigtig god fornuft i. Du skal gå på og du skal se på dine gulve hver dag, og de skal helst kunne holde til lidt af hvert.

Hvis du har nogle flotte trægulve, er der ingen grund til at flå dem op for at lægge nogle nye – oftest passer netop dine trægulve jo til den ejendom og det rum, de er lagt i. Og så kan det være en meget bedre og meget billigere løsning at genskabe strukturen og overfladen på det gulv, du allerede har. Det kalder vi for god gulvservice.

Jeg står med et slidt trægulv – hvilken gulvservice vælger jeg?

Hos SBO Gruppen har vi blikket for og erfaringen med, hvordan man håndterer slidte trægulve, så de bliver så flotte som nye. Har du et massivt gulv, kan det tåle mange gange gulvafhøvling, mens et lamelgulv ikke tåler så mange gange, og et laminatgulv ikke kan klare en gulvafslibning. Vi kan komme og vurdere, hvor meget slidlag, der er tilbage på dit gulv, og hvilken gulvservice, det vil have bedst af:

  • gulvafhøvling/gulvafslibning
  • gulvbehandling – sæbehandling, hvidpigmentering, olie, lud, lak eller maling
  • maling af trægulv
  • lakering af trægulv

Få et tilbud på gulvservice allerede i dag

Vi udfører gulvservice i Hillerød, Frederikssund og København, og kommer gerne forbi for at give dig et godt og uforpligtende tilbud – kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 26 21 81 29 – så er din gulvservice mand på vej!

Uforpligtende tilbud


pilen

Vi står klar til at give et uforpligtende tilbud på din opgave. Udfyld formularen nedenunder så vender vi tilbage hurtigst muligt.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Gulvservice – skal det være lyst, mørkt, naturligt, malet eller lakeret?

Valget er altid dit – om du ønsker et ”råt” gulv, et malet gulv eller et lakeret gulv. Du skal både tænke over, hvor meget slid dit gulv skal holde til, hvordan det skal passe ind i de eksisterende omgivelser, og ikke mindst hvor meget vedligehold, du orker efter gulvservice. Vi vejleder gerne. Efter gulvafhøvling eller gulvafslibning, hvor gulvet er helt åbent, kan vi lukke træets porer med en god ludbehandling. Derefter kan du vælge:

Sæbebehandling

Her kan du få en god start på dit gulvs levetid, hvis du starter med at give det 5-7 sæbebehandlinger, inden det tages i brug. På den måde ”mættes” gulvet, og det vil være meget mere modstandsdygtigt mange år fremover. En sæbebehandling lader gulvet stå meget originalt men kan også iblandes hvid pigmentering for et lysere udtryk.

Lakering af gulv

Dette giver dit gulv en meget slidstærk overflade – og du kan vælge at få det enten lyst med en hvidlak, naturligt med naturlak og blank eller mat – uanset hvad, er et lakeret gulv meget nemt at rengøre.

Oliebehandling

Det giver dit gulv en mat og naturlig overflade – og der er olie i forskellige farver, fx blå, gul, rød, sort og hvid. Olien fylder træets porer ud og gør det dermed mere modstandsdygtigt over for snavs. Et olieret gulv kræver ikke meget vask i det daglige, men du kan behandle det med olie efter behov, gerne en gang årligt. Det efterlader stadig gulvet med dets naturlige struktur meget synlig.

Maling af gulv

Her kan vi helt dække dit gulv med lige den farve maling, du ønsker – og så er der stort set intet vedligehold andet end en gang gulvvask i ny og næ. Bliver du træt af farven, så bestiller du blot en ny gang gulvservice hos SBO Gruppen, så frisker vi det op igen.

5 stjerner

Istandsættelse af lejlighed

Vi fik slebet og lakeret gulve. Der blev også malet og gjort rent. Der var god dialog og der blev leveret et flot stykke arbejde, og endda på kort tid da jeg havde virkelig travlt tidsmæssigt med istandsættelsen. Kan varmt anbefales. Flinke og seriøse folk.

Asger, Østerbro

Håndværker
5 stjerner

Slibning og efterbehandling

Steffen Olsen og hans medarbejder har lavet de flotteste gulve i min nye lejlighed. Alt udført efter aftale og til den aftalte pris uden ubehagelige overraskelser. Steffen er en behagelig og dygtig håndværker, som jeg varmt kan anbefale. Jeg er meget tilfreds med arbejdet.

Lisbet

Håndværker
5 stjerner

Nye døre

Steffen og Co., er enormt venlige, hurtige, pålidelige og ganske fornuftige priser, som selv jeg, på SU, kan overkomme.

Arbejdet blev hurtigt og godt udført, alt i alt en meget tilfreds kunde herfra 🙂

Freja

Håndværker

Se et udpluk af vores arbejde udført for glade kunder

Case 1
Case 1
Case 2
Case 2