Gulvafslibning i Hillerød, Frederikssund & København

Står du med et trægulv, der har set bedre dage? Lad SBO Gruppen gøre det smukt med en gulvafslibning.

Få et nyt gulv med en gulvafslibning

Med årene bliver de fleste trægulve mærket af slid og brug, og på et tidspunkt tænker man måske, at nu er det tid til at skifte gulvet ud med et nyt. Men hvis du har et smukt trægulv, der passer til dit hus, er det måske bedre at bevare det og få det gjort smukt igen med en gulvafslibning og herefter behandling af gulvet.

Hos SBO Gruppen er vi eksperter i gulve, og vi kan hjælpe dig med at vurdere, om dit trægulv kan tåle en gulvafslibning, og hvilken efterbehandling det vil have bedst af.

Ikke alle trægulve klarer en gulvafslibning. Hvis dit gulv er massivt træ, kan det slibes rigtig mange gange, afhængigt af hvor meget slidlag der er tilbage efter hver gulvafslibning. Hvis gulvet er et lamelgulv, kan det tåle 2-3 ganges gulvafslibning, mens et laminatgulv ikke tåler gulvafslibning, da det er få millimeter træ, der typisk er lagt oven på en spånplade.

Efter gulvafslibning skal du vælge efterbehandling

Når dit gulv står flot, råt og nøgent efter en gulvafslibning, skal du vælge hvilken efterbehandling, det skal have. Hos SBO Gruppen vejleder vi dig gerne om, hvad der er bedst for dit gulv, men du skal tænke over:

  • Hvor meget skal gulvet kunne tåle – er det et rum med meget trafik, børn, hund osv?
  • Hvordan skal gulvet passe ind i de eksisterende omgivelser – lyst, mørkt, mat, blankt?
  • Hvor nem skal vedligeholdelsen og rengøringen være efterfølgende?

Hos SBO Gruppen kan vi efter gulvafslibning og gulvafhøvling tilbyde:

  • ludbehandling
  • sæbebehandling
  • hvidpigmentering
  • oliebehandling
  • lakering
  • maling

Hvis du ønsker, at dit gulv skal være meget lyst, kan du vælge enten en lud, sæbe, olie eller lak med hvidpigmentering. Vælger du lud, sæbe eller olie, kræver det lidt mere vedligehold efterfølgende, mens en lakering typisk vil ”lukke” gulvet, men du kan stadig se træstrukturen. Vælger du at få gulvet malet efter gulvafslibning, vil det dække gulvets struktur helt.

Få et fornuftigt tilbud i dag

Vi står for gulafslibning i Hillerød, Helsinge, Slangerup, Roskilde, Frederikssund, Nordsjælland og København, og kører hver dag ud for at lave Danmarks flotteste gulve herunder også trægulv og maling af trægulv. Vi kommer også gerne forbi din ejendom for at rådgive dig om gulvservice og give dig et godt og naturligvis uforpligtende tilbud på gulvafslibning – du kan enten kontakte os via kontaktformularen her på siden, eller ringe til os på tlf. 26 21 81 29 – måske er vi lige ude at lave en flot gulvafslibning, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Uforpligtende tilbud


pilen

Vi står klar til at give et uforpligtende tilbud på din opgave. Udfyld formularen nedenunder så vender vi tilbage hurtigst muligt.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
5 stjerner

Istandsættelse af lejlighed

Vi fik slebet og lakeret gulve. Der blev også malet og gjort rent. Der var god dialog og der blev leveret et flot stykke arbejde, og endda på kort tid da jeg havde virkelig travlt tidsmæssigt med istandsættelsen. Kan varmt anbefales. Flinke og seriøse folk.

Asger, Østerbro

Håndværker
5 stjerner

Slibning og efterbehandling

Steffen Olsen og hans medarbejder har lavet de flotteste gulve i min nye lejlighed. Alt udført efter aftale og til den aftalte pris uden ubehagelige overraskelser. Steffen er en behagelig og dygtig håndværker, som jeg varmt kan anbefale. Jeg er meget tilfreds med arbejdet.

Lisbet

Håndværker
5 stjerner

Nye døre

Steffen og Co., er enormt venlige, hurtige, pålidelige og ganske fornuftige priser, som selv jeg, på SU, kan overkomme.

Arbejdet blev hurtigt og godt udført, alt i alt en meget tilfreds kunde herfra 🙂

Freja

Håndværker

Se et udpluk af vores arbejde udført for glade kunder

Case 1
Case 1
Case 2
Case 2