Entreprise i Helsinge & Slangerup

Vi klare alt inden for entreprise.

Hos SBO Gruppen finder du det hele ét sted. Står du med et hus eller en ejendom, der skal have ordnet både gulve, vægge og lofter, behøver du kun at henvende dig ét sted. Så klarer vi resten!

Vi er 12 glade fagfolk, der har gulvservice som vores spidskompetence, men vi kan også rigtig meget andet. Vi har kompetencerne i huset til at stå for en stor del af renoveringen af enhver ejendom, ligesom vi også gerne er på banen, når det gælder nybyggeri.

Én entreprise eller tyve?

Uanset størrelsen af dit byggeprojekt, kan du trygt regne med SBO Gruppen. For os er ingen opgave for lille, og ingen opgave er for stor – de større behøver ikke engang at tage længere tid, for så sætter vi bare flere folk på.

Det kan være krævende at stå som menigmand med et byggeprojekt og skulle lave aftaler med alle typer håndværkere. For hvem skal egentlig først i gang – og skal tømreren vente på maleren, der venter på gulvmanden? Du behøver ikke bekymre dig om dumme ventedage og spildtid, for hos SBO Gruppen planlægger vi hele projektet entreprise for entreprise, så alle håndværkere kan bruge tiden bedst muligt. Og du behøver kun at have kontakt til ét sted.

Renovering eller nybyg – vi er klar med entreprise

Om du står med en renovering af hus, nybyg, ombyg eller tilbyg, kan vi hos SBO Gruppen stå for din entreprise, enten som totalentreprenør eller delentreprenør. Vi har gode samarbejdspartnere, så det vi ikke selv har i huset, kan vi indgå aftale om entreprise med.
Vi står bl.a. for entreprise med:

  • Gulvservice
  • Gulvafhøvling/gulvafslibning
  • Gulvbehandling – sæbehandling, hvidpigmentering, olie, lud, lak eller maling
  • Maling af trægulv
  • Lakering af trægulv
  • Maler – vægge, gulve, lofter, facader
  • Renovering af hus

Vi er stærke på entreprise med gulv, men vi kan også meget andet

Når det kommer til en entreprise med gulve, er vi særligt specialiserede, men vi kan også en hel masse andet. At være en dygtig håndværker og at levere et stykke professionelt udført arbejde er det vi lever for og af – og vi er ikke tilfredse med vores arbejde, før du er det.

Lad os drøfte din entreprise – kontakt os gerne i dag

Vi kører hver dag ud for at stå for en entreprise eller flere i Hillerød, Frederikssund, Slangerup, Roskilde, Nordsjælland og København, og vi kommer gerne for at drøfte dit byggeprojekt, om det er stort eller lille, og give dig et uforpligtende tilbud. Kontakt os enten via formularen her på siden, eller ring til os på tlf. 26 21 81 29 – måske er vi lige midt i en entreprise, så læg gerne en besked, og vi vender tilbage.

Uforpligtende tilbud


pilen

Vi står klar til at give et uforpligtende tilbud på din opgave. Udfyld formularen nedenunder så vender vi tilbage hurtigst muligt.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
5 stjerner

Istandsættelse af lejlighed

Vi fik slebet og lakeret gulve. Der blev også malet og gjort rent. Der var god dialog og der blev leveret et flot stykke arbejde, og endda på kort tid da jeg havde virkelig travlt tidsmæssigt med istandsættelsen. Kan varmt anbefales. Flinke og seriøse folk.

Asger, Østerbro

Håndværker
5 stjerner

Slibning og efterbehandling

Steffen Olsen og hans medarbejder har lavet de flotteste gulve i min nye lejlighed. Alt udført efter aftale og til den aftalte pris uden ubehagelige overraskelser. Steffen er en behagelig og dygtig håndværker, som jeg varmt kan anbefale. Jeg er meget tilfreds med arbejdet.

Lisbet

Håndværker
5 stjerner

Nye døre

Steffen og Co., er enormt venlige, hurtige, pålidelige og ganske fornuftige priser, som selv jeg, på SU, kan overkomme.

Arbejdet blev hurtigt og godt udført, alt i alt en meget tilfreds kunde herfra 🙂

Freja

Håndværker

Se et udpluk af vores arbejde udført for glade kunder

Case 1
Case 1
Case 2
Case 2